تمام شد ترانه
روابط عمومي شركت آونگ تار با انتشار یک اطلاعیه درباره انتشار آلبوم تازه مانی رهنما گزارش داد. به گزارش سرویس موسیقی پندار، در این اطلاعیه آمده است که اين آلبوم در هشت قطعه گلايه، قهر، ،نازلي، قاب عكس، ترانه ريز، ترانه خون، تموم شد ترانه و زنگي و رومي با آهنگ‌‏سازي بابك بيات, تورج شعبانخاني, بهرام دهقانيار, مهران خليلي, داريوش تقي‌‏پور, بامداد بيات, بابك رهنما و با اشعار ترانه سراياني چون بابك صحرايي و اهورا ايمان در شركت آونگ تار به مديريت بهزاد خوارزي تهيه شده است.
خبرنگار پندار به نقل از روابط عمومی آلبوم گزارش می دهد سعي شده در اين آلبوم مخاطب را به ضيافت ترانه دعوت كنيم، به ضيافتي از واژه و نُت كه زمان زيادي را به همراه وسواس‌‏هاي هنرمندانه هنرمندان آن به خود ديده است. شايد ترانه‌‏بازي ما، بهانه‌‏اي باشد كه دور همديگر رنج و زحمت اين چند ساله را در كنار خنده‌‏هاي گرمتان به خاطره‌‏هاي خوشمان بسپاريم.
از حضور افرادی چون بابك بيات و تورج شعبانخاني گرفته كه تاريخ ترانه ايران به اين دو اساتيد مي‌‏بالد، تا جواناني چون بابك رهنما كه علي‌‏رغم سن كمش توانسته با بزرگاني چون برايان آرامز, ژاژ جولز و سونيك كار كند, و از ترانه سراياني كه با ما بودند تا نوازنده‌‏ها همه و همه مجموعه‌‏اي ناب را در اختيار علاقمندان موسيقي پاپ قرار خواهد داد تا يك بار ديگر تاريخ ترانه به بزرگان و جوانان خود ببالد و از طرفي خاطره‌‏اي ماندگار را در اذهان مردم نازنين ايران به جا بگذارد.
در اين گزارش با اظهار تاسف از حذف ترانه "افسانه دل" با ملودي بابك بيات آمده است: البته اين حذف بر تاخير ما بي‌‏دليل هم نبود, اما حساسيت زماني و مكاني ايجاب كرد كه كارهاي جديد و باب ميل مردم نيز به آلبوم اضافه شود و بار ديگر مردم را به ضيافت ترانه فرا خواند.
به ضيافت ترانه ما خوش آمديد.
یک صاحبنظر مسائل موسیقی به پندار می گوید این شاید برای نخستین بار باشد که یک آلبوم این چنین مانیفستی برای خود ارائه می دهد. اگر چه به نظر این صاحبنظر، بیانیه فوق می تواند به شکلی بهتر تنظیم شود. اما این بدعت تازه را باید ارج گذاشت.
نمایش : 2186 بار
نام
ایمیل
نظر
روبات ؟
 
مشخصات شما حفظ شود