۶ راه برای به دست آوردن پول از طریق یوتیوب
راههایی که به تبلیغات و مانیتایز شدن ربطی ندارد و شما اگر ۴ هزار ساعت ویو تایم خود را پر نکرده باشید باز هم میتونین از این راه کسب درآمد کنید.
افیلیت پروگرم :
یا بازاریابی که در آن در نقش ویزیتور و بازاریاب برای آمازون، ایبی و مشابه آن وارد میشین. میرین توش ثبت نام میکنین و لینکی میدن که بیهمتاست و به شما وصل میشه و شما کاری که باید بکنید اینه که اون لینک رو توی توضیحات ویدئو قرار میدین یا مثلا زیر محصولی که دارین معرفی میکنین. چراغ مطالعه، کامپیوتر، لباس، مربا، قهوه یا یک بازی پلی استیشن،میرین ویدئو پر میکنین که نظرتون چیه و برای چه کسانی خریدنش خوبه یا چه کسانی بهتر هست که نخرن. بعد میگین که از طریق اون لینک اقدام کنن. هر کسی که از طریق اون لینک محصول رو بخره یک درصدی به عنوان کمیسیون به شما تعلق میگیرد. در این راه میتونین مستقلا بدون نیاز به تایید یوتیوب پول در بیارین.
نکته مهم اما این هست که محصولی که معرفی میکنین و تبلیغ میکنین مشابه باشه،مثلا توی کانال آشپزی چاقو بفروشین، اما اگر گیمر هستین محصولاتی رو تبلیغ کنید و لینک فروشش رو بذارین که مرتبط باشه، مثلا گوشی موبایل یا اکسسوری مرتبط با اون چیزی که مخاطبین بر اساس این محتوایی که پیشتر تولید کردین میان و ویدئوهاتون رو بازدید میکنن. باید در نظر بگیرید که اگر برای افیلیت پروگرم قصد ساین آپ کردن دارید محصولی رو انتخاب کنین که مرتبط باشه با محتوایی که تولید کردین.
دونِیشن:
کمکهای مردمی، سایتهایی هست مثل پیتریون که میتونین توی این سایتها ثبت نام کنید و لینکی رو به شما میده که مخاطبان میتوانند از شما از طریق اون حمایت کنند. برای این کار لازم نیست حتما ویدئو تولید کنید، اگر پادکست یا وبلاگ هم داشتین میتونین از این راه برای کسب درآمد استفاده کنین.
فروش محصولات خودتون: مِرچ
یوتیوب یک امکانی به نام یوتیوب مِرج در اختیار کاربراش قرار میده که توی اون میتونین سمپل های محصول رو آماده کنین و برای محصول خودتون توی چنل خودتون تبلیغ کنید. افراد میتونن وارد شِلف و فضایی بشن که یوتیوب در اختیار شما قرار داده و البته پلتفرمهای زیاد دیگهای هم وجود دارد که میتونین از اونها هم به عنوان ویترینی برای تولید محصولی که استفاده میکنین بهره ببرید. سرچ ساده شما رو به پلتفرمهایی میبره که آمازون بزرگترین آنهاست. میتونین محصولات و نمونههاش رو بذارین برای فروش اوجا و بعد تبلیغاتش رو برای خودتون توی کانال خودتون انجام بدین.
خلاقیت در تبلیغ: اگر دانش استفاده از نرم افزارهای گرافیکی رو دارید سعی کنین از طریق خلاقیتهای گرافیکی این موضوع را جذابتر کنین. در غیر این صورت از واژگان جذابتر بهره ببرید. طوری که مخاطب شما با دیدن اون تبلیغ تهییج بشن که اون محصول رو خریداری کنند. از این طریق میتونین مستقلا کسب درآمد کنید.
تبلیغ برای سرویسها و خدماتی که شما خودتون شخصا میتونین ارائه بدین. مثلا اگر شما در حوزه نرمافزارهای گرافیکی تسلط دارید میتونین تبلیغ خودتو ن رو بکنید و ایمیل آدرس خودتون رو یا وبسایتتون یا حتی تلفنتون رو توی کانال یا حتی خود ویدئو وارد کنید. مثلا اگر آشپز هستید و کانال آشپزی دارید و رسپیهای خوبی میگذارید، میتونین حالا خود غذا رو سفارش بگیرید یا رسپیهای بیشتر رو توی فایلهای الکترونیکی به فروش برسونین.
یک راه دیگر:
گاید اند ایبوک. این شیوه به این صورت است که اگر مثلا شما یک گیمر هستید و وقت زیادی از تایم روزانهتون رو به بازی کردن اختصاص میدین میتونین نکتههایی که توی بازی پیدا کردید و ترفندهایی که بلدین و برای همه راحت نیست،مثلا اسلحههای مخفی بازی، چطور یک سری موجودات مقابل خودشون رو راحتتر شکست بدن و اینها، جان یا تیر را بینهایت کنند و امثال آن. که گیمرهای تازهکار نمیتونه بهشون برسه به راحتی تدوین کنین و توی کانالتون میتونین این آپشن رو بدین که میتونین چنین چیزی رو به مخاطبان بفروشین. اگر فکر میکنین که چنین چیزی ازش استقبال نخواهد شد لازمه بدونین خیلیها هستند که میخوان راهی که شما صدساله رفتین رو یک شبه برن و البته هزینهش رو هم به شما پرداخت کنن.
یا مثلا اگر آشپز باشین میتونین این رسپیهای جدید و تکمیل شده خودتون رو، مثلا طرز درست کردن کباب ترش واقعی رو یه ایبوک کنین همه رو و بعد توی کانال یوتیوبتون بگین چنین کتابچهای دارید و حاضرید به یه بهای معقولی به مخاطبان بفروشین. اگر تبلیغ درستی کنین و کیفیت خوبی داشته باشه، خیلی از کاربران به دنبال آن خواهند بود.
آدمهای زیادی هستند که دوست دارن غداها و طعمهای تازه رو بچشند. طعم تازه هم باعث میشود پول بیشتری به جیب بزنین.
شاید فکر کنین همه این کارها خیلی نیاز به تخصص بالایی داره ولی خب سایتهایی هستند مثل سِلفای که این راه رو براتون آسون میکنه. گایدلاین یا ایبوکی که درست کردین رو میتونین توی اون آپلود کنین و اونها خودشون از طریق فرمی که در اختیارتون میذارن رو جذب میکنن اطلاعات لازم رو و پروسه رو طی میکنن براتون.
راه آخر:
راهآندازی یک وبسایت که محتوای خای در آن تولید میکنید و منتشر میکنید. بعد از طریق کانال یوتیوبتون برای اون وبسایت تبلیغ میکنین و مخاطبین رو به اونها هدایت میکنین. نکته جذاب این شیوه این است که میتونین اون وبسایتتون رو مانیتایز کنین و منبع کسب درآمد شما باشه. از طریق گوگل ادسنس یا مشابهها و رقباش، میتونین محتواتون رو با تبلیغ عرضه کنید و حالا مخاطبان رو به اونجا بکشونین و به ازای هر کلیک و بازدید یک درآمدی رو داشته باشید. درآمد تبلیغات باشه کهبه حساب شما واریز بشود. این شیوه البته نیاز به کمی دانش تکنولوژیک در حوزه آیتی و گرافیک خواهد داشت.







